avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... facturi la vanzare apartament?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

facturi la vanzare apartament?

La vanzarea unui apartament dim moment ce in contract se stipuleaza ca facturile la utilitati vor fi platite de vanzator pana la data incheierii contractului de vanzare-cumparare, mai trebuie prezentate la notar facturile de la Electrica, telefon, etc???? multumesc anticipat pentru raspuns....si pt cele anterioare !!!!
Cel mai recent răspuns: giulieta , utilizator 11:48, 29 Mai 2008
Le prezentati cumparatorului, pentru ca el semneaza contractul
.Notarul doar ia act de vointa partilor si autentifica actul pe care l-ati redactat de comun acord.
E bine sa aveti facturile cu dvs. pentru a le inmana cumparatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament jon60 jon60 Salutari. As vrea sa-mi cumpar un apartament dar de la proprietar direct. Mar interesa sa ma ajutati, cum pot sa stiu eu ca sant documentele proprietarulu ... (vezi toată discuția)
Restante la contract vanzare-cumparare mystycum mystycum Buna ziua!ma confrunt cu urmatoarea problema:am dobandit prin cumparare un apartament ,contractul de vanzare cumpare fiind semnat in 15 feb.2012,cu drept de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare locuinta prin banca miara miara Buna ziua. Urmeaza sa achiziționez un apartament cu credit prin banca. Banca mi-a spus ca nu am nevoie de certificat energetic, dar pe internet am gasit ... (vezi toată discuția)