avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restante la contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restante la contract vanzare-cumparare

Buna ziua!ma confrunt cu urmatoarea problema:am dobandit prin cumparare un apartament ,contractul de vanzare cumpare fiind semnat in 15 feb.2012,cu drept de eliberare a lui de catre vanzatori 01 mar. 2012.Fiind insarcinata,neputandu-ma depasa la asociatia de locatari m-am trezit cu un consum declarat la apa mult mai mic si cu o factura pe feb.(pe care trebuiau sa o achite vanzatorii)ei nemaifiind de gasit (nu raspund la telefon)In actul de vanzare cumparare notarul stipuleaza(citez)"cheltuielile aferente intretinerii(energie electrica,termica,cablu,telefonetc)vor fi suportate de vanzatori pana la data de 01.03.2012,avand obligatia ca la data eliberarii apartamentului sa prezinte dovada achitarii la zi a acestor cheltuieili.Prezentul contract constituie titlu executoriu cu privire la predarea acestuia fara nici o alta formalitate"VA ROG SA-MI SPUNETI DACA ACEST EXECUTORIU POATE SA MA AJUTE SA-MI RECUPEREZ PAGUBA (VREO 800RON)SI IN CE MOD (LA BIROU NOTARIAL UNDE S-AU PERFECTAT ACTELE, LA UN AVOCAT ETC...MULTUMESC MULT!
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 14:37, 23 Martie 2012
Pentru recuperarea sumelor de bani trebuie sa-i actionati in justitie, trebuie sa va angajati un avocat sau va puteti reprezenta singura.
Contractul de vanzare cumparare constituie titlu executoriu doar in privinta posesiei apartamentului.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
Carmen Chitu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta fostului proprietar la intretinere - cine plateste 72NYK 72NYK Buna ziua, In urma cu cateva luni (19 martie) mi-a fost solicitata o adev. pt notar din care sa reiasa ca un proprietar este la zi cu plata intretinerii pt a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare imobil cu plata in rate sergyu_kalin sergyu_kalin Buna ziua! Incerc sa expun problema-pe scurt,in legatura cu un incheierea unui contract de vanzare-cumparare cu plata in rate a unui imobil: suntem persoane ... (vezi toată discuția)
Ajutor vanzare cumparare ne finalizata cristimarian cristimarian am facut o promisiune de cumparare la o casa in bucuresti si am platit avans in octombrie trebuia sa facem actele definitive notara a specificat ca pana in ... (vezi toată discuția)