avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca raportat ITM, salariatul nu s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca raportat ITM, salariatul nu s-a prezentat la serviciu

Buna ziua, am urmatoarea situatie:
- am angajat si am raportat la ITM 2 contracte de munca pentru perioada determinata, salariatele au venit la serviciu 4 zile dupa care neanuntand, nu s-au mai prezentat la serviciu, cum procedez la revisal, ce temei legal am ca sa ii incetez contractul de munca?
Va multumesc anticipat#-o
Cel mai recent răspuns: danuta munteanu , utilizator 10:53, 14 Martie 2011
e in perioada de proba , motivul este necorespundere profesionala
"le-am raportat la itm" - banuiesc ca le-ati depus in revisal.......
Angajatul a semnat contractul ?
Incepeti cercetarea disciplinara absente nemotivate.
Art.31 alin.4 ind.1 C.mun. ... daca inca sunteti in perioada de proba.
Multumesc tuturor pentru ajutor.
Cu cercetarea disciplinara este mai complicat - pentru 4 zile lucrate o intreaga procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim perioada de proba madalinatone madalinatone Buna seara, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am mai multi salariati, care sunt perioada de proba si care abseteaza nemotivat de cateva zile bune. Cum ... (vezi toată discuția)
Revisal pegas pegas -buna dimineata.sa zicem ca azi nu venim la serviciu,din motive obiective;nu am nici cum sa anunt;vin a doua zi cu motivare scrisa;raspunsul conducerii este ca ... (vezi toată discuția)
Incetare cim conf. art. 31 alin. (3) cioc natalia cioc natalia Buna seara, Am un salariat care lipseste nemotivat de la locul de munca. Acesta este inca in perioada de proba. Pot sa-i inchid contractul de munca conf. ... (vezi toată discuția)