avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-partaj

Daca sotia pleca din tara si eu intentez divort , bunurile care sunt pe numele meu le pot instraina dupa pronuntarea divortului sau am in continuare nevoie de acordul ei?
Mentionez ca a parasit domiciliul conjugal fara a putea sa ma inteleg in legatura cu divortul sau impartirea bunurilor, amanind sine die acest subiect.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:28, 11 Martie 2011
dc nu faceti si partajul at da pt bun imobile veti avea nevoie si de imputernicirea notariala , sau acordul personal /semnatura personala a sotiei,
nu puteti sa faceti absolut nici o instrainare fara acordul fostei sotii daca nu aveti partajul facut. uitati-va in actele de proprietate daca se fac mentiuni daca sunteti sau nu casatorit.
ca se fac si se descopera ca este bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Eliza Maria Eliza Maria Buna dimineata, Din luna mai a acestui an, in urma neintelegerilior repetate intre mine si sotul meu, a geloziei extreme, a urmaririi mele tot timpul, am ... (vezi toată discuția)
Procedura de partaj Mihaela.Marin Mihaela.Marin Mama se afla pe punctul de a demara procedura de divort. Problema cea mai mare va fi in momentul impartirii bunurilor (este vorba de un apartamen, o casa si ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la drepturile asupra bunurilor comune simulink simulink Buna ziua! Sunt casatorita din 2016 si am 3 copii. Impreuna cu sotul am inceput construirea unei case acum 2 ani. Locuim cu totii in aceasta. Sotul imi cere ... (vezi toată discuția)