avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce modificare poate aduce noul cod al muncii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce modificare poate aduce noul cod al muncii?

Buna ziua.Sunt o mamica in concediu de crestere copil(mai am 1 an).Ce efect poate avea asupra mea daca intra in vigoare noul cod al muncii?Pot sa ma concedieze oricind atata timp cit sunt in concediul de crestere copil,mai am imunitate 6 luni dupa ce revin la lucru,asa cum este acum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 11 Martie 2011
Codul muncii nu sufera modificari in ce va priveste pe dvs. care sunteti in CCC.
Nu exista nicio imunitate la revenirea din CCC ... perioada de 6 luni este prevazuta numai pentru persoanele ai caror copii s-au nascut incepand cu 01.01.2011 si care au stat in CCC timp de un an de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mamicii cand se intoarce din cic alionnushka alionnushka As vrea sa stiu care sunt drepturile mamicilor care au stat acasa 2 ani in concediu de ingrijire al copilului si care au nascut inainte de 2011. Angajatorul ... (vezi toată discuția)
Mamele care au nascut inainte de oug 111/2010, beneficiaza de 6 luni protectie contra somajului, la intoarcerea dintr-un cic de 2 ani? ralvintila ralvintila buna ziua, sunt mamica din 2010, si in curand expira termenul de 2 ani alocat ptr CIC. as dori sa stiu daca, la intoarcere la serviciu, beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa cei 2 ani de stat in concediu de crestere a copilului predanicoleta predanicoleta Intr/o saptamana mi se termina concediul de crestere a copilului si trebuie sa reincep munca,insa angajatorul mi/a propus de curand sa/mi caut altceva de munca ... (vezi toată discuția)