avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Raspuns la intampinare

In cate exemplare trebuie depus la dosar un raspuns la intampinare , in conditiile in care exista un reclamant si un singur parat ? In 2 exemplare sau in 3 ?
Multumesc !
P.S. Desigur ca in 2 exemplare , dar , totusi , aveam nevoie de confirmarea voastra ; exista un text de lege care sa sustina acest aspect ? intreb asta , deoarece "mi s-a dat peste nas"de cineva cu pretentii de practician al dreptului, cu faptul ca orice act de procedura se depune in 3 exemplare ...
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
ADRIAN48, utilizator
Cel mai recent răspuns: ADRIAN48 , utilizator 18:53, 11 Martie 2011
2 ex
P.S. Desigur ca in 2 exemplare , dar , totusi , aveam nevoie de confirmarea voastra ; exista un text de lege care sa sustina acest aspect ? intreb asta , deoarece "mi s-a dat peste nas"de cineva cu pretentii de practician al dreptului, cu faptul ca orice act de procedura se depune in 3 exemplare ...Multumesc mult de tot !

Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
ADRIAN48, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mica reforma ContSters174877 ContSters174877 Oare cum poate fi interpretat art. 86 indice 1 din C. pr. civ. dupa modificarea adusa de mica reforma? 1)Ar trebui cumva, de pilda, ca subsemnatul, reclamant, ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna sa depui la dosar intampinare Livica Livica Am primit o citatie in care de spune ca judecata se poate face in lipsa si trebuie sa trimit la Judecatorie copie de pe actiune si actele anexe cu mentiunea de ... (vezi toată discuția)
Procedura de depunere a întâmpinării de către pârâți: cine avea obligația de a sesiza depășirea termenului de depunere? adi8165 adi8165 Buna ziua Am un proces de granituire de doi ani jumate si am sesizat acum in dosar o Comunicare Adresa catre parati in care scrie astfel \"in termen de 25 ... (vezi toată discuția)