avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot sustine examenul pentru redobandirea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot sustine examenul pentru redobandirea permisului?

mi sa retinut suspendat permisul de conducere pentru alcool am primit suspendare de 8 luni de zile ,m=ar interesa in cat timp as putea sa dau examen pentru am obtine permisul inapoi?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: catapopescu7 , utilizator 15:43, 11 Martie 2011
dupa implinirea unui 1 an de la raminerea definitiva a sentintei.
hotararea sa dat pe data de 07 decembrie 2010 si sa inteleg ca dupa data de 07 decembrie 2011 pot sa dau examen pentru redombandire? va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp am cazier? danielpopescu12121991 danielpopescu12121991 Buna ziua, in decembrie 2015 am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului, pana in decembrie 2017, moment dupa care ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere SorinL SorinL Buna, in 16 ianuarie 2007 mi-a fost anulat permisul de conducere pentru conducerea sub influenta alcoolului a unui autovehicul pe drumurile publice. Sentinta a ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma, un an cu suspendare TC1 TC1 Am primit recent un an cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului. Mai am dreptul de a infiinta o firma? Nu am inteles nici cat trebuie sa ... (vezi toată discuția)