avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

buna ziua
am pierdut casa cumparata pe legea 112 si noul propietar ,mi-a impus o chirie prea mare pt puterile mele
am ramas totusi in imobil ,neplatind chiria
nu am incheiat niciun fel de proces verbal ,,nu s-a pus problema sa scada nimic din imbunatarile aduse casei vechi de 100 de ani
am primit o notificare sa parasesc imobilul in 15 zile ,daca nu recurg la organele abilitate
ma poate evacua fara un proces?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 17:24, 11 Martie 2011
va poate evacua promovand de ex, o ordonanta presedentiala- calea ce-a mai facila si daca sunt intrunite conditiile promovarii ordonantei.
Ca idee- nu va poate evacua in lipsa unei hotarari ale instantei de judecata(fie pe drept comun sau prin ordonanta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va ramane la domiciliul actual daca am apartament cu o camera flory72 flory72 de vreme ce voi inainta cererea de divort violentele vor fi din ce in ce mai dese,nu voi mai putea ramane in acea locuinta cu fetita fara teama de a recurge la ... (vezi toată discuția)
Evacuare tectonic75 tectonic75 Buna ziua .Am fost mandatat de un propietar sa ma ocup de mansarda unui imobil cu mai multi locatari.cum ii pot evacua in conditiile in care acestia nu mai ... (vezi toată discuția)
Evacuare persoana knutz0r knutz0r buna ziua, am si eu o problema la care caut rezolvare mama mea s-a recasatorit dupa un divort si acum vrea sa divorteze; acel domn locuieste acum cu noi in ... (vezi toată discuția)