buna ziua, am si eu o problema la care caut rezolvare
mama mea s-a recasatorit dupa un divort si acum vrea sa divorteze; acel domn locuieste acum cu noi in casa si are domiciliul in apartamentul mamei.
mama nu vrea sa-l mai primeasca in casa deoarece bea si face scandal, ne ameninta etc.
cum ar putea mama sa-l dea afara legal din casa daca el are domiciliul aici dar apartamentul e al mamei?
buna ziua.
am avut recent un caz asemanator cu al Dvs. am reusit sa obtin evacuarea ex sotului, cu toate ca era chiar si coproprietar al imobilului, pana la finalizarea definitiva si irevocabila a dosarului de partaj.Am ales calea Ordonantei presedentiale de evacuare din spatiu.(dosar nr 20839/211/2011 Judecatoria Cluj-Napoca)
Ca atare, este posibil sa obtineti evacuarea persoanei respective,daca sunt intradevar motive temeinice(par a se intruni aceste conditii din cele exprimate de Dvs).
av zagrean g
Dupa modificarile aduse prin Legea nr.202/2010 la Codul de procedura civila, evacuarea unei persoane dintr-o lucuinta nu este permisa in intervalul 1 noiembrie- 31 martie anul urmator, chiar daca partea vatamata detine un titlu executoriu!
Divort
mihaelarusen
Buna ziua,
Am o mare problema. Sunt casatorita de un an si am un copilas de 10 luni, iar casnicia nu prea merge. Sotul meu s-a schimbat foarte mult din clipa ... (vezi toată discuția)