avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expertiza topografica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expertiza topografica

Am fost indus in eroare de expertul topograf intr-o iesire din indiviziune. Degeaba i-am pus la dispozitie acte doveditoare , a propus printre altele instantei o varianta prin , care prin bunavointa ei , imi interzice accesul in curtea prin care am intrarea in casa scarilor , deci accesul in locuinta cumparata in 1991, accesul la garajul din fundul curtii si implicit la partea mea de gradina. La cine m-as putea adresa ca sa cer daune materiale de la expertul topograf? Au ei un for superior, s-au corb la corb...!
Acum doar pot sa ma adresez prin recurs la instanta imediat superioara,nu-i asa?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 17:41, 11 Martie 2011
aveti la indemana calea de atac,desigur.
va sugerez sa faceti dvs o noua expertiza prin care sa se prezinte in clar faptul ca primul raport va afecteaza in mod dramatic si care nua reprezentata solutia optima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi formalitățile pentru ieșirea din indiviziune Rezolvarea Rezolvarea Buna ziua, Aș dori să vă cer sfatul referitor la situația unui condominiu. În acest condominiu sunt mai multi proprietari, iar curtea, ... (vezi toată discuția)
Coproprietate si trai in comun ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, am o problema legata de coproprietatea in indiviziune. Daca eu detin apartamentul principal dintr-un imobil de P+1+MANSARDA, si sunt proprietar pe ... (vezi toată discuția)
Granituire AlinaMitea AlinaMitea O casa cu etaj si teren,la parter apartamentul meu iar -la etaj un apartament al surorii. Ap de la etaj este vandut altcuiva desi la iesirea din indiviziune ... (vezi toată discuția)