avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract prima casa

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu privire la formularea clauzelor unui antecontract de vanzare cumparare prin credit ,, Prima casa'':

Peste doua zile trebuie sa semnez acest antecontract in calitate de promitent cumparator si sa platesc promitent vanzatorului un avans de 2000Euro. Ce clauze ar trebui sa includ astfel incat sa diminuez cat mai mult riscul de a pierde avansul?Cum ar trebui acestea formulate?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:15, 12 Martie 2011
Ar trebui sa inserati o clauza potrivit careia, in cazul in care banca nu va acorda creditul pentru perfectarea antecontractului, promitentul vanzator se obliga sa va restituie avansul in termen de X zile de la data la care ii notificati refuzul bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)
Contract de achizitie imobil nou cristi71000 cristi71000 Buna ziua, trebuie sa semnez un antecontract pentru achizitia unei locuinte si as vrea sa stiu ce inseamna urmatorul paragraf care este in termeni prea ... (vezi toată discuția)
Precontract mihaela.tasulea mihaela.tasulea Cum functioneaza promisiunea de vanzare din precontract? Daca eu ca cumparator nu vreau sa renunt la cumpararea imobilului, vanzatorul trebuie sa ma dea in ... (vezi toată discuția)