avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concediu crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concediu crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua.In ianuarie 2011 sotia mea a nascut,incepind cu 1 februarie am depus carere de suspendare contractului de munca la patronul meu pentru a beneficia de indemnizatie crestere copil pina la 2 ani,sotia mea fiind casnica.Am depus la agentia judeteana prestari sociale dosarul complet pe 2 martie 2011.Pe 8 martie am depus la directia finante declaratia 200,eu fiind si titularul unei I.i. caen 0149.Functionara a spus ca d.p.d.v al fiscului sunt in regula,dar ca trebuie sa aflu ce fac cu intreprinderea individuala incepind cu 01 02 2011.Totodata m-a pus in garda si in legatura cu ceea ce datorez la sanatate,pensii,somaj pentru I.i.,eu fiind sigur ca fiind angajat cu c.m. pe perioada nedeterminata si norma intreaga la o firma datorez doar impozit pe profit pentru I.i neavind alti angajati si desfasurindu-mi activitatea in timpul liber.Spuneti-mi,va rog,cum trebuie sa procedez.MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:42, 12 Martie 2011
Daca aveti cim trebuie saplatiti si celelalte taxe, nu doar impozitul..a avut dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorez statului cas si pt intreprinderea individuala daca sunt angajat cu cim? jbanca jbanca Buna ziua.Am infiintat o intrepr.indiv. CAEN 0149 in 2009,fiind angajat pe perioada nedeterminata la un SRL.am depus declaratiile anuale la fisc si am platit ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului angelica82 angelica82 Buna seara, De la 01-12-2012 lucrez la o firma, cu contract determinat pe o perioada de 12 luni. In luna februarie am semant,la cererea angajatorului, o ... (vezi toată discuția)
Ajutor!urgent!urgent!venit estimat.... irina_iris_19 irina_iris_19 am intreprindere individuala caen constructii.cand trebuie sa merg sa depun venitul estimat pentru anul 2012?pana la ce data? si pana la ce data trebuie sa ... (vezi toată discuția)