avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... belea ajutor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

belea ajutor

Salut
asi dori sa fiu ajutat intr-o zi m-am certat cu prietena facand galagie in casa ei pe la ora 15:00-mam certat cu ea vreo 10 min aproximativ dupa ce am terminat un echipaj de politie a sosit la usa a batut si a sunat si nu am vrut sa le deschid la vreo 2 zile acelasi echipaj de politie a venit la usa pe motivul ca masina blocheaza intrarea in scara rugando pe prietena mea sa mute masina aceata coborand la masina politistii au intrebato cine sunt si ca sa-i caut la sectia de politie ca daca nu ma gasesc ei banuiesc ca vor sa-mi dea o amenda pentru tulburarea linistii banuind ca un vecin a facut a sunat la politie va cera ajutor sa-mi spuneti ce pot sa-mi faca si daca primesc o amenda cum sa o contestez daca ma prezint cum ma pot apara
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:00, 30 Mai 2008
Daca nu este nici o citatie sau adresa pentru a va prezenta la sectia de politie nu cred ca ar trebui sa va duceti, insa aveti grija ca pot sta cu ochii p[e dv.
Chiar asa de ..."sonor" v-ati certat cu prietena dvs.?? Nu-i pacat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)
Vecinii apeleaza politia Tudor2014 Tudor2014 Buna ziua, Avem un voluntar care locuieste singur intr-un apartament inchiriat intr-un bloc de locuinte. Vecinii care locuiesc sub el suna la politie in ... (vezi toată discuția)
Batut de politie adrian_huned adrian_huned buna-ziua.as vrea sa imi dati un sfat cu privire la o problema a unui prieten.duminica seara acesta a fost oprit de un echipaj de politie pe strada pentru ca ... (vezi toată discuția)