avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot inmatricula un autoturism fara a fi prezent ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot inmatricula un autoturism fara a fi prezent proprietarul?

Buna ziua! As dori sa aflu daca e posibil sa inmatriculez o masina fara prezenta proprietarului...am toate actele la ea (carte tehnica, certificat de inmatriculare) numai ca am contractul de vanzare cumparare de la un intermediar care si el la randul lui are c-v de la un al 2 lea intermediar....masina a trecut prin 2 asa zisi proprietari pana a ajuns la mine...eu vreau sa o trec pe numele meu dar nu gasesc adevaratul proprietar din acte....exista o solutie ? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: cretucosmin , utilizator 20:34, 12 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism adus din franta jutark jutark Buna am urmatoarea problema acum cumparat un autoturism golf 4 , este adus din Franta , detin actul de vanzare cumparare dintre fracez si intermediarul care ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism pmarian1980 pmarian1980 Salut. Vreau sa aflu si eu un raspuns cat mai sigur pt urmatoarea situatie: cumpar de la un amic o masina , fac actul de vz-cumparare , dar vreau ca masina sa ... (vezi toată discuția)