avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general organizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

organizare

Buna,
Am si eu o intrebare in legatura cu organizarea contabila la o banca, nu stiu exact la ce se refera, ma poate ajuta cineva in legatura cu acest subiect?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:10, 13 Martie 2011
Buna seara...ce inseamna pentru Dvs. ceea ce ati scris mai sus? Ma scuzati,dar eu personal nu am inteles intrebarea. Va intereseaza strict contabilitatra pentru institutiile bancare?
Buna ziua, tocmai asta e problema ca nu am inteles nici eu, am de facut pentru licenta organizarea contabilitatii la brd, dar nu stiu la ce se refera, despre ce trebuie sa scriu.
Am sa iti trimit prin M.P. ceva care sper sa te ajute. Multa bafta!
Multumesc mult!
Placerea de a te ajuta a fost din partea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de niste informatii sica90 sica90 Buna seara!Am si eu o problema mai mica sau mai mare.Mi-am ales cam gresit indrumatorul de licenta,am crezut ca va fi bine,avand in vedere ca este \"sefa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate farmacie- constituita ca srl carmen10 carmen10 Unde pot gasi informatii privind organizarea contabilitatii specifice unei farmacii. Ce documente sunt specifice (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)