Buna,
Am si eu o intrebare in legatura cu organizarea contabila la o banca, nu stiu exact la ce se refera, ma poate ajuta cineva in legatura cu acest subiect?
Buna seara...ce inseamna pentru Dvs. ceea ce ati scris mai sus? Ma scuzati,dar eu personal nu am inteles intrebarea. Va intereseaza strict contabilitatra pentru institutiile bancare?
Buna ziua, tocmai asta e problema ca nu am inteles nici eu, am de facut pentru licenta organizarea contabilitatii la brd, dar nu stiu la ce se refera, despre ce trebuie sa scriu.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.