avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Nepricepere... Cum pot revedea discutiile purtate pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Nepricepere... Cum pot revedea discutiile purtate pe Messenger?

:">Cum pot revedea discutiile purtate pe messinger?
Cel mai recent răspuns: sce76 , utilizator 07:50, 25 Mai 2011
activati optiunea save conversation
sau incercati Conversation History din meniul Contacts
Multumesc.Daca nu am avut activata aceasta optiune, nu pot vedea din trecut, doar daca o voi activa de acum...=D>
la yahoo messenger se face de ceva vreme salvarea conversatiilor pe serveru lor, asa ca ele exista si daca nu ai activat arhiva din computer (mie imi salveaza tot si ce scriu pe laptop si ce scriu pe telefon.. de cateva luni bune..si nu am arhiva ON in telefon.. ). La alte conturi de messenger nu stiu cum e...
Deci.. verifica Conversation History.
Multumesc.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Logo-uri yahoo - cat timp sunt pastrate? asatuka asatuka Stii cineva, cat timp pastreaza firma Yahoo logurile ? (vezi toată discuția)
Teapa pe okazii.ro express24 express24 Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro . Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)
Returnare produse comert online knight_ess knight_ess Am achizitionat o pereche de pantofi sport de la un comerciant de pe internet (nu de pe un site, cu formular de comanda si contract, ci dupa o discutie pe ... (vezi toată discuția)