avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de acordul scris al tatalui pentru a iesi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de acordul scris al tatalui pentru a iesi din tara?

Buna...am si eu nevoie de un raspuns la intrebarea mea:">...Tatal meu e plecat in Germania..shi ash dori sa.i fac o vizita impreuna cu mama(eu sunt minora)...Este nevoie ca tatal meu sa.mi trimita o procura precum ca mama are voie sa ma scoata din tsara?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 19:48, 13 Martie 2011
Da, este nevoie de o astfel de procura data de tata mamei dumneavoastra pentru a putea iesi din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot sti ca o persoana a plecat din tara? moni1988 moni1988 As dori sa dau de mama surori mele (vitrega, doar de tata). Daca dau de mama atunci dau si de soramea. As dori sa-mi vad sora cea mai mica nu am mai vazuto de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara numai de catre mama angizah angizah Fratele meu este in Italia cu contract de munca. El isi doreste ca sotia si copilul minor sa se duca acolo in vizita. Ce posibilitate are mama sa iasa din ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Cristiana ion Cristiana ion Buna Am si eu o problema pe care eu o consider destul de mare pt mine si copil,deci situatia e in felul urmator, sunt despărțită de tatal copilului meu de ... (vezi toată discuția)