avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligatoriu concediu fara salariu?/?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligatoriu concediu fara salariu?/?

suntem in jur de 20 de angajate,si pe motiv ca au scazut vanzarile,suntem trimise cate 5 zile pe luna in CFS...vroiam sa va intreb daca este legal...si ptr cat timp...
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 19:17, 15 Martie 2011
Intr-adevar, CCMN-ul nu mai este valabil pentru ca actul a intrat in vigoare la data de 29 ianuarie 2007 si s-a incheiat pe anii 2007-2010.
Dupa intrarea in vigoare a acestuia s-au incheiat CCM la nivel de federatie si mai apoi la nivel de unitate.
Eu m-am referit la CCM care a fost incheiat la nivel de unitate. Marea majoritate a lor expira abia la toamna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata valentin24 valentin24 pe motivul ca nu avem de lucru,ne-a fost sugestionat sa ne luam concediul de odihna prin rotatie, fiecare dintre noi cateva zile, max o saptamana. cand am ... (vezi toată discuția)
Semnarea actului individual la contractul de munca pe anul 2008 MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT ACTUL ADTIONAL PE ANUL 2008 SE APLICA LA UNITATEA NOASTRA DE LA 1 MARTIE 2008 MAI MULTI SALARIATI AM REFUZAT IN LUNA MARTIE 2008, SA SEMNAM TABELELE ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 andreeaserban andreeaserban Buna ziua,as dori sa stiu daca acesta a fost aprobat si publicat in Monitorul oficial al Romaniei si daca nu in anul 2011 ce fel de contract au aplicat firmele? (vezi toată discuția)