avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pasaport minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pasaport minori

buna ziua , ma numesc Mondoc Daniel sunt din Campulung Muscel ,Arges.sotia mea este divortata de 11 ani ,copii rezultati din casatoria anterioara va trebui sa paraseasca tara cu un ansamblu de dansuri populare,doua fete gemene,cum facem pasaportul in ideea ca tatal biologic nu l-am vazut de 8 ani ,traieste asta stim sigur .Eu si sotia mea nu vrem sub nici un chip sa apelam la el pt ceva .
Daca exista o hotarare judecatoreasca , definitiva si irevocabila, nu mai este necesar acordul tatalui.

Asadar, sesizati judecatoria in a carei raza teritoriala locuiesti dumneavoastra, in calitate de reclamant , intrucat nu stiti unde se afla paratul , in vederea incredintarii minorilor spre crestere si educare.

Ulterior, veti obtine si pasapoartele pentru copiii minori.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul directiei generale pasapoarte - pasaport minor, clarificare domiciliu AlexandraLupu AlexandraLupu Buna ziua ma numesc Alexandra Lupu in urma relatiei de concubinaj am o fetita amandoua fiind emigrante in Olanda cu toate actele in regula in anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
2 intrebari legate de o sentinta definitiva ContSters133753 ContSters133753 Stimate Doamne, Stimati Domni, Doresc sa va consult in 2 probleme, legate de sentinta care stipuleaza ca mi se incredinteaza minorul spre crestere si ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta va rog michell.e michell.e Deci,am nevoie sami ziceti,pina la citi ani e nevoie de acordul parintesc (a tatalui) pentru ca copilul sa se poata deplasa peste hotare cu mama sa.Parintii ... (vezi toată discuția)