avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... boxa subsol condominiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

boxa subsol condominiu

Buna ziua. In cazul in care as vrea sa-mi amenajez o boxa la subsolul blocului ( unde exista niste pereti despartitori pentru fiecare astfel de spatiu), si unde exista multe astfel de boxe, ca sa o amenajez legal, in afara de Acordul Asociatiei de Proprietari, am nevoie si de autorizare de constructie de la Primarie ( urbanism)? Multumesc.
Sigur ca da , pentru orice constructie va trebuia autorizatie de la Primarie , si pentru demolare , de asemenea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie spatiu comun LiliN LiliN Un proprietar poate construi ceva pe spatiul comun al blocului fara acordul celorlalti proprietari? Poate da presedintele asociatiei de proprietari acest acord ... (vezi toată discuția)
Constructie boxe subsolul blocului zoltar zoltar Buna ziua, Am construit impreuna cu mai multi locatari boxe la subsolul blocului. Boxele sunt din caramida sau BCA la care s-a pus o usa metalica fara sa ... (vezi toată discuția)
Modificari constructie parti comune si individuale Elidor Elidor In cadrul asociatiei de proprietari: 1. un proprietar a inceput demolarea unui perete despartitor intre 2 boxe (una in proprietate si alta cu chirie de la ... (vezi toată discuția)