avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare spatiu comun din bloc.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare spatiu comun din bloc.

Va rog sa- mi dati un sfat despre pasii pe care trebuie sa- i urmez pentru a cumpara uscatoria de deasupra apartamentului meu.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: impexrom , utilizator 11:27, 10 Aprilie 2011
Ma scuzati dar nu cunosc abrevierile. Ce inseamna puc si cf (carte funciara?) ? Cum pot obtine extrasul cf de informare ?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2008
florian575, utilizator
p.u.c. = parte de uz comun
c.f. = carte funciară
Pentru obţinerea unui extras cf de informare, mergeţi la Biroul de carte funciară, depuneţi o cerere în care arătaţi nr. cf, nr. top al imobilului şi datele dv. de identitate, staţi la rând, achitaţi 20 lei şi peste 2 zile veţi ridica extrasul cf.;)
dar daca la constituirea asoc de prop spatiile comune se includ in patrimoniul acesteia, iar ulterior de dezmebreaza nr. top al uscatoriei si se deschide coala pe asociatie si ulterior se vinde ( de catre asociatie)???
In baza carei legi se pot vinde spatiile aflate in propietate comuna,indiviziune?
Stiu de contract v/c la notariat,cf,etc,am inteles ca toate aceste demersuri vor fi nule daca cineva le contesta in justitie.
Exista vreo lege care reglementeaza strict si clar aceste vanzari?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se verifica daca e intabulata o propritate comuna pe cote parti ? spiridus spiridus Buna seara, Daca o proprietate comuna s-a vandut si este intabulata in CF, aici vor fi doar cotele cumparata intabulate sau toata proprietatea ? De exemplu ... (vezi toată discuția)
Cumparare uscatorie bloc mroby mroby Buna ziua, Apelez din nou la voi cu o problema. Locuiesc la etajul IV al unei scari, iar langa mine se afla uscatoria scarii. Intrebarea mea ar fi, care a ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde o uscatorie de bloc la parter chiar daca nu sunt de acord tori ? spiridus spiridus Buna ziua tuturor oamenilor de suflet care raspund celor in nevoi.... Am si eu o mare nedumerire si va rog din suflet sa-mi ascultati povestea si sa-mi ... (vezi toată discuția)