Sunt intr-o situatie foarte disperata si complicata si caut un mijloc de scapare,pe sotul meu l-au arestat in urma cu 6 ore in vama bors.povestea arestarii e complicata,la varsta de 17 ani a fost prins purtand asupra lui un cartus de vanatoate si un cutit incadrat ca "arma alba" i-au fost dati 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare,in anul 2009 a fost prins conducand fara permis ,nu iesise inca din termen mai avea 6 luni,din cauza aceasta ce-i 2 ani suspendati au fost lipiti la o pedeapsa de 9 luni pentru conducere fara permis c,deci 2 ani si 9 luni cu executare,pe toata perioada procesului nu i sau acceptat probe cu martori,intrucat eu eram in dreapta lui,avand permis am spus ca mie mi se facuse rau si a trebui sa conduca in caz de forta majora,adica sa ma trasporte la cel mai apropiat punct spital,nu mi s-au acceptat actele medicale care dovedeau starea mea de sanatate,nu s-a luat in calcul nici faptul ca el intre timp a dobandit permisul de conduce intr-o alta tara europeana,nu s-a tinut cont ca el in romania a facut scoala de soferi dar nu a reusit sa se prezinte la examen fiind plecat din tara la apel din nou s-au respins proba cu martor si acte si pe data de 3 martie 2011 i-a fost dat de la curtea de apel iasi interdictie de a parasi tara,nu a fost instiintat nici avocatul despre interdictie pe data de 24 februarie data la care a fost penultimul proces,ultimul proces fiind programat pe 10 martie 2011 adica dupa ce dupa ce interdictia i-a fost data,recursul de la iasi a fost respins si pe data de 11 i-a fost tiparit mandatul,acasa nu a ajuns nimic ,nici la firma avocatului nu a ajuns nici o hartie cu privire la condamare dar azi la vama a fost retinut.eu sunt insarcinata in luna a 8-a,nu suntem casatoriti,ce mai pot face sa redeschid procesul,ce motive se mai pot invoca pentru o eliberare conditionata sau ceva....
Cel mai recent răspuns:
avvalentina , utilizator
16:37, 17 Martie 2011