avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nulitate Decizie TB?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nulitate Decizie TB?

La ultima infatisare la Tribunalul Bucuresti am depus inscrisuri la dosar, singurele dovezi care mi-au fost incuviintate, in calitate de apelant. S-a consemnat acest lucru in incheiere si instanta a ramas in pronuntare. Dupa comunicarea deciziei am ramas surprins ca motivarea deciziei nu cuprindea nici o referire la ultimele inscrisuri depuse si atunci m-am dus la arhiva sa vad dosarul: dosarul nu cuprindea inscrisurile si concluziile scrise depuse de mine la ultima infatisare. Se poate invoca in recurs, ca exceptie, nulitatea deciziei Tribunalului Bucuresti, conf art. 105-106 cpc, deoarece procedura depunerii inscrisurilor a fost incompleta?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:42, 14 Martie 2011
incercati in recurs. avocatul dvs trebuie sa studieze unde sunt inscrisurile depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie data in apel, cu inscrisurile disparute de la dosar Robert68 Robert68 La ultima infatisare la Tribunalul Bucuresti am depus in fata instantei proba cu inscrisuri, proba incuviintata anterior. La aceasta ultima infatisare instanta ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri disparute din dosar Robert68 Robert68 La apel, la primul termen de judecata mi s-a admis numai proba cu inscrisuri. La al doilea termen am depus un set de inscrisuri foarte importante, aparute dupa ... (vezi toată discuția)
Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)