avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gravida (educatoare gradinita , angajata cu timp ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gravida (educatoare gradinita , angajata cu timp partial)

Educatoarele ( acum sunt insarcinate in 5 luni)cu CIM norma de lucru de 5- 6 ore/ zi pot beneficia de concediu si indemnizatie pt crestere si ingrijire copil pana la 2 ani?
Sigur ca puteti beneficia de indemnizatie, intrunitit cerintele legale.
Da, pot beneficia de CIC numai daca, în ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.
Nu conteaza daca au avut incheiat c.i.m cu timp partial sau cu norma intreaga.
=D>sunt cea mai fericita multumesc mult buna seara si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic/indemnizatie/norma fractionata andreea.ilic andreea.ilic Buna! in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial si concediu crestere copil apetra apetra daca o viitoare mamica are contract de munca cu timp partial poate beneficia de concediu crestere si ingrijire copil? (vezi toată discuția)
Intrerupere carte de munca! oanaoni oanaoni Va rog sa ma lamuriti si pe mine,am carte de munca din martie 2007,pe data de 25.noiembrie.2008 am incetat contractul de munca,am vrut sa intru in somaj dar ... (vezi toată discuția)