avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj la terminarea liceului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj la terminarea liceului

Poate sa-mi spuna si mie cineva,va rog,daca beneficiem de somaj la terminarea celor 12 clase de liceu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:02, 15 Martie 2011
Atata timp cat nu urmezi o forma superioara de invatatmant, poti sa primesti somaj
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
Tifigiu Laura, Consilier juridic
Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie sa va inregistrati la Agentia de Somaj in maximum 60 de zile de la absolvire.
Multumesc pentru promptitudine,dar dilema mea persista in ideea ca vreau totusi sa dau la o facultate.Profilul pe care-l voi absolvi fiind unul sportiv, nu cred ca am sanse sa gasesc o meserie in domeniu si trebuid sa-mi fac si o specializare.Deci in acest caz nu are sens sa mai depun actele la AJOFM?
1. E bine sa va inscrieti la somaj, pentru orice eventualitate.
2. Indemnizatia de somaj va inceta la data admiterii într-o formã de învãţãmânt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj n_roxxanne n_roxxanne Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca fiica mea poate beneficia de ajutor de somaj daca a absolvit liceul anul acesta si s-a inscris la o facultate la id? daca ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac sau certificat de absolvire? nuta_statache nuta_statache Buna ziua! Sint absolvent de liceu, promotia 2010. Pt intocmirea dosarului de somaj ce act de studii trebuie: diploma de bac sau certificatul de absolvire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj pentru absolventi paciurca paciurca Buna ziua, O intrebare scurta: un absolvent de liceu intrat la facultate (buget) si care renunta la studii dupa 3 luni, din motive obiective, poate ... (vezi toată discuția)