avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inregistrarea unei convorbiri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inregistrarea unei convorbiri

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema.As dori sa stiu daca inregistrarea unei convorbiri telefonice fara acordul unei parti si publicarea acesteia pe diverse site-uri este legala.Intra sub incidenta violarii secretului corespondentei?Multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
smarandoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: smarandoiu , utilizator 15:58, 14 Martie 2011
da, intra sub incidenta infractiunii de violare a secretului corespondetei. inregistrarea are o forma nelegala mai ales ca a fost distribuita pe site-uri.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile convorbirilor telefonice.... Ramona24 Ramona24 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???? am apelat si la alte site-uri de genul ...si nu am primit raspuns.:( In cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Poate fi publicata o corespondenta privata? RodyMonea RodyMonea Buna seara, As dori sa stiu daca poate fi publicata o corespondenta privata. Acum 7 zile am apelat la serviciile unei firme de hosting, am inchiriat un ... (vezi toată discuția)
Distrugere corespondenta afisata - nup 195 cp marilyn31 marilyn31 Am facut cu ceva timp in urma o plangere in baza unor infractiuni prev si ped de 195 Cod pen. - Violarea secretului corespondentei. In fapt am sesizat organele ... (vezi toată discuția)