avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC este vechime in munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC este vechime in munca?

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca concediul acordat mamelor pentru cresterea copilului pana la 2 ani este considerata vechime in munca
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:28, 14 Martie 2011
Pe perioada concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani contractul de munca este suspendat, dar perioada constituie vechime in munca.
Perioada de CIC este considerata vechime in munca, dar nu si vechime in specialitatea studiillor si nu este luata in calcul in varianta unei promovari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - cine noteaza vechimea in cartea de munca??? Irina_Dorina Irina_Dorina Am nevoie de o consultatie de la tine, in urmatorul caz, care este al meu: Buna Ziua, am urmatorul caz: - Inainte de a intra in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate delianeagu delianeagu Stie cineva, va rog, daca cei 2 ani de concediu pentru crestere copil se considera vechime in specialitate( de exemplu pt un post de conducere tb sa aiba 7 ... (vezi toată discuția)
Intrebare marielena marielena concediul de maternitate si cel de crestere copil sunt considerate sau nu ca si vechime in munca? (vezi toată discuția)