avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Prescriere impozit auto dupa 20 ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Prescriere impozit auto dupa 20 ani

De 12 ani platesc impozitul pentru locuinta unui prieten plecat in strainatate (am imputernicire).
In acest an nu pot plati impozitul pe locuinta pana nu platesc si impozitul pe o masina a acestuia, pe care nu o mai detine de 20 ani ( de la plecarea din tara). Nu stiu daca a vandut-o, daca a fost radiata, dar masina nu mai exista.
Pana acum nu mi s-a cerut niciodata, in 12 ani, acest impozit. De ce acum?
Nu a fost prescris? Ce ar trebui sa fac?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:05, 14 Martie 2011
Este adevarat ca a operat termenul de prescriptie dar fara o hotarare judecatoreasca nu cred ca veti rezolva problema.
Incercati sa depuneti o cerere la organul fiscal prin care sa invederati situatia de fapt si de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vândut o mașină fără contract și acum am probleme jonyjoy jonyjoy am vandut o masina unui prieten in 2015 am facut o procura cu drepturi depline acesta a vandut masin a si nu a platit taxele impozit..masina a dat o la negru ... (vezi toată discuția)
Somatie plata impozit auto Piciuvali Piciuvali Buna ziua,va rog o lamurire.Am primit o somatie de plata pentru impozit auto.Debitul apare din 2003 pe un auto vandut,in contextul in care impozitele la dir.de ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ... cotos gratiela cotos gratiela prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ? (vezi toată discuția)