avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... datorie la banca
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

datorie la banca

buna ziua.

tatal meu are o datorie foarte mare la banca si deja datoria a fost preluata de o firma de recuperatori.
intrebarea mea este, daca el nu-si plateste datoria, sau doamne fereste, moare, va trebui eu (asadar copii) sa-i platesc datoria??

multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 19:39, 14 Martie 2011
dupa decesul titularului, vor fi urmariti mostenitorii (descendentii directi). depinde daca aveti bunuri imobile/mobile pe numele dvs, conturi in banca, salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie piulia piulia buna ziua. tatal meu are o datorie foarte mare la banca si deja datoria a fost preluata de o firma de recuperatori. intrebarea mea este, daca el nu-si ... (vezi toată discuția)
Caz de succesiune soloboy soloboy Tatal meu a deecdat acuma 2 ani iar asta a facut sa aibe datorii cate anumite banci unde avea credit salarial,credit de cumparaturi...abonament telefonie... ... (vezi toată discuția)
Executate silită între bancă (bancpost) și moștenitor cu acte în regulă... antoniofacaldo antoniofacaldo Am o rugăminte la dvs.dacă mă puteți ajuta cu un raspuns profesionist: speța este în felul următor: părinții mei au decedat mama în ian.2011 și ... (vezi toată discuția)