avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

In cazul in care unul dintre sotii implicati in divort si-a inceput o activitate de Persoana Fizica Autorizata in timpul casatoriei si si-a achizitionat aparatura, software si masina(avand facturi fiscale pe P.F.), aceste bunuri din urma intra in discutie la partaj? Daca da, in ce conditii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2008
iii02, utilizator
Eronat. :D
Dacă unul dintre soţi desfăşoară o profesie liberală din care obţine venituri, în momentul stabilirii pensiei de întreţinere se ia în calcul venitul net obţinut de acesta pe PFA, ca de altfel toate veniturile cu caracter permanent obţinute de acesta şi din alte surse... ;)
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2008
Corina Capotã, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina la partaj iii02 iii02 Fiind Persoana Fizica Autorizata am achizitionat o masina (am facura fiscala pe P.F.) in timpul casatoriei, aceasta intra la partaj? Este bun propriu sau comun ... (vezi toată discuția)
Bunurile pfa in caz de partaj / divort Nina1 Nina1 Intra sub incidenta partajului bunurile dobandite pe un pfa si banii din contul unei pfa? (vezi toată discuția)
Pfa - bunuri proprii sau comune maria_di maria_di Buna ziua. Am un PFA infiintat inainte de casatorie, fara angajati. Am 2 intrebari. Prima intrebare, si cea mai importanta: [b]in ce moment (sau conditii) ... (vezi toată discuția)