avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

creante

am si eu o problema cu eos ksi.in 2007 am luat un credit de nevoi personale,dupa 4luni nu am mai putut face plata ratelor,fiindca nu am nici un venit,acum eos mia trimis un ordin de executare silita,suma datorata fiind de 750 ron.nu am nici un bun material,si nici un venit.mi se poate intampla ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 04:43, 15 Martie 2011
Trebuia ca in momentul in care nu mai dispuneati de fonduri pentru achitarea in continuare a ratelor sa contactati firma si sa solicitati esalonarea ratelor. Acesta este motivul pentru care firma a apelat la un executor judecatoresc sau a cesionat creanta pe care o are impotriva dvs. unei firme de recuperari.
Daca nu dispuneti de bunuri, venituri si nu aveti nici proprietati, firma va astepta sa obtineti venituri pentru a isi recupera banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

instiintare executare kido93 kido93 Salut. O sa va povestec pe scurt cam care este situatia. Fratele meu a luat prin 2007 (prin aprilie) de la magazin niste electrocasnice in valoare de 2 500-3 ... (vezi toată discuția)
Plata unui imprumut bancar mihai.baxxter mihai.baxxter Buna ziua, am avut un imprumut de nevoi personale la o banca, in februarie am pierdut locul de munca si nu am mai putut plati rata, abia acum 2 zile m-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita costi40 costi40 buna seara.am facut un credit la BRD,in anul 2007 de 30.000/ron.am platit pana in anul 2009,dupa care m-am imbolnavit,pensionat si nu am mai platit.in 2010 am ... (vezi toată discuția)