avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare S.C.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare S.C.

Buna ziua,
Am o mare problema in legatura cu o firma a carei administrtor sunt eu si inca o persoana( 50 - 50 %)avem ceva datorii de anul trecut forfetaru.....Eu in mod personal as dorii sa scap de aceasta firma dar pana acum nu am ajuns la un consens cu asociatul pentru a o da fara activitate sau...
As dorii sa stiu ce acte ar trebuii intocmite sau ce posibilitati am sa scap de aceasta firma fiind constienta ca datoriile tot trebuiesc achitate. Va rog frumos sa ma ajutati

Astept cu interes raspunsul D-voastra
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 13:04, 15 Martie 2011
cel mai simplu, fara costuri mari si fara plata datoriilor declarati falimentul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa, faliment, cesiune parti socialeintre administratori ? walyy walyy INSOLVENTA, FALIMENT, Cesiune parti socialeintre administratori ? Buna ziua, Inca nu am ajuns la un avocat si pentru asta va cer ajutorul informational si ... (vezi toată discuția)
Iesire din actionariat srl Diana Macarascu Diana Macarascu In cadru unui SRL la care sunt asociat, mai exista un asociat care are procentul majoritar. Dat fiind faptul ca evident nu ne putem intelege, avand refuzul ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la anaf, raspundere personala a asociatului, nu a administratorului MihaielaT MihaielaT Buna ziua, sunt asociatul unei firmei, administratorul acesteia a decedat de curand. Deoarece firma are datorii la ANAF am primit o somatie pe numele meu, prin ... (vezi toată discuția)