avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general anexa 30 somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

anexa 30 somaj

Buna ziua
Are cineva anexa 30 pentru somaj , care se completeaza de angajator lunar? Nu reusesc s-o gasesc pe net.:(

Mulumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tata-acte necesare de la angajatori saphirr saphirr Buna ziua! As dori sa imi mai raspundeti la o intrebare, daca e posibil: Buna ziua! Daca pe parcursul perioadei de 12 luni consecutive cerute de lege, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru angajata imediat dupa facultate Trajan Trajan Buna ziua, presupun ca s-a mai raspuns la aceasta intrebare, insa nu gasesc niciunde raspunsul. Am absolvit in Iulie 2019 si m-am angajat in Septembrie 2019 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, 1. m-ar interesa unde gasesc valoarea salariilor medii ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, 1. M-ar interesa unde gasesc valoarea salariilor medii pe economie, pe baza carora se calculeaza pansiile pe noua lege. 2. In al doilea rand as ... (vezi toată discuția)