avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot cere primariei sa vina sa masoare terenul pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot cere primariei sa vina sa masoare terenul pe care platesc impozit?

am o banuiala ca platesc mai mult impozit pe teren decat am in realitate.Am fost la primarie si am intrebat si au zis ca vin sa masoare dar m-au dus cu vorba.Sunt aproape sigur ca am cca 200m de recuperat de la vecina.Ea are acte pe casa si loc,eu nu am.Ce pot sa fac?
Trebuie sa intocmiti cadastrul.
daca aveti mai mult teren in acte decat in realitate chemati in judecata persoana care va ocupa terenul .Daca si ea are acte pe acelasi teren se va face o comparatie de titluri si se va alege cel valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru 2021 Mariana Cercel Mariana Cercel Bună ziua, am și eu o nelămurire, dacă poate as dori un sfat. În 2021 am făcut cadastru pe numele mamei mele (care este în viata) , pentru locuință ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare catalinc753 catalinc753 Buna ziua Am platit din luna august 2015 in doua transe suma necesara pentru efectuarea documentatiei cadastrale si intabularea a 10 parcele teren ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit LadyInRed LadyInRed Buna ziua, Am o problema si anume un cadastru efectuat gresit, sau cel putin asa banuiesc. Mama mea a mostenit prin donatie un teren in suprafata de 25.000 ... (vezi toată discuția)