avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inchidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inchidere PFA

buna ziua, detin un pfa pentru o ferma la care in luna ianuarie ac am primit o finantare UE in valoare de 1500 euro, proiectul a fost facut de tatl meu pe numele meu fara ca eu sa stiu, cu acte semnate fara sa le citesc, acum o luna am aflat dp acest lucru si as dori sa inchid acest pfa ca sa nu mai poata face si alte smecherii pe numele meu.
intrebarea mea este daca pot sa inchid pfa-ul daca banii primiti de la finantare au fost cheltuiti, pentru ca am aflat de bani dupa ce m-au sunat de la banca sa ma anunte ca a fost retrasa din contul meu o suma destrul de mare despre care eu nici macar nu stiam?!
Cel mai recent răspuns: anamaria.lupu , utilizator 16:03, 15 Martie 2011
in acest caz faptele savarsite de tatal dvs au caracter penal. este posibil sa inchideti pfa-ul mai ales daca a fost o viciu de consimtamant. Art. 953: “Consimtamatul nu este valabil cand este dat prin eroare, smuls prin violenta sau surprins prin dol”. puteti formula o plangere penala si sa luati legatura la banca pentru a va inchide sau securiza contul.
ideea e ca nu vreau probleme nici eu nici lui nu vreau sa-i fac vreun rau, vreau doar sa inchid atat contul cat si pfa-ul, nu mai vreau batai de cap ci doar sa stiu ca nu mai sunt, de asta vreau sa stiu cum as putea proceda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o societate care nu are mentionat reprezentantul legal ContSters27400 ContSters27400 Va rog mult sa ma ajutati! Ca persoana fizica am incheiat un contract de reprezentare cu o societate de intermediere. La rubrica \"Partile contractante\", ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau nu? vali_085 vali_085 Buna ziua! Am un prieten de nationalitate turca care a fost pacalit de patronul firmei la care lucra. Patronul i-a spus ca trebuie sa mearga cu el la banca ... (vezi toată discuția)
Mostenire stefan2000 stefan2000 Un nepot de-al meu (minor), in urma decesului tatalui sau, a mostenit un teren cumparat cu cativa ani inante ca acesta sa decedeze, cu acte in regula. Fostul ... (vezi toată discuția)