avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cetatenie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cetatenie

Buna ziua,
In acest am cetatenie romana . In viitorul apropiat imi voi face cetatenie maghiara. Maxim cate cetatenii pot avea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: floare _de_ colt , utilizator 21:40, 15 Martie 2011
Nu este niciun deranj,inteleg eu mai greu.:)
Despre ius sanguinis este vorba,sa zicem-maghiarii din Romania au cetatenia romana si incepand cu anul acesta pot obtine si cetatenia maghiara.Ungaria le acorda acest drept.Si Romania a acordat cetatenia romana rudelor noastre de peste Prut.Este istoria pe care o intelegem fiecare cum reusim.
Inainte de a fi cetateni,suntem oameni.Fiecare cu aspiratiile sale.

Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
floare _de_ colt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre cei nascuti in germania adrian_adi adrian_adi Buna.Manumesc Adrian in varsta de 18 ani din Romania judetul Hunedoara.Sunt nascut in Germania.As dori sa aflu daca am vre-un drept in germania,sau daca pot ... (vezi toată discuția)
Intrebare - drepturi copil nascut in belgia marcel_serv87 marcel_serv87 Buna ziua,sunt Roman detasat la munca in Belgia,si de curand sotia mea a ramas insarcinata. Am vrea sa stim daca coplilul nostru se naste in Belgia,va primi ... (vezi toată discuția)
Cetatenie - situatie legala a unui copil nascut in spania, mama cetatenie romana, tatal cetatean spaniol luciana2901 luciana2901 Am urmatoarea speta: Din concubinajul numitei A, de cetatenie romana, cu numitul B, cetatean spaniol, a rezultat un copil, nascut in Spania,care a fost ... (vezi toată discuția)