avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RECONVENTIONALA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RECONVENTIONALA

Am fost chemat in judecata de sotie(divort) la domiciliul parintilor ei unde locuieste flotant, invocand ca am locuit impreuna acolo,iar eu am parasit domiciliu.Acest lucru nu este adevarat,noi locuind impreuna la domiciliul meu,in fapt ea parasind acest domiciliu.Am invocat necompetenta teritoriala a respectivei judecatorii,cererea a fost admisa in sedinta din data de 11.03.2011si declina competenta judecatoriei din raza domiciliului meu unde am locuit impreuna pana la plecarea ei.Decizia nu mi-a fost comunicata(eu am luat la cunostinta de pe siteul judecatoriei respective) si nu am primit nici citatie de la judecatoria care urmeaza sa judece cauza.Eu doresc sa inintez cerere reconventionala prin care sotia din reclamanta sa devina parata.As dorii detalii in acest sens:cum procedez,modul de formulare,acte la dosar,incadrarea in timpul legal de depunere a cererii reconventionale s.c.l.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:43, 15 Martie 2011
formulati o cerere reconventionala unde sa motivati in fapt si in drept motivele dvs.dvs veti avea calitatea de parat-reclamant si sotia de reclamanta-parata. va trebui sa si timbrati cererea si sa o depuneti in doua exemplare, unul sa ramana instantei, atl exemplar sa ii fie comunicat sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala C.POP C.POP Am fost chemat in judecata de sotie(divort) la domiciliul parintilor ei unde locuieste flotant, invocand ca am locuit impreuna acolo,iar eu am parasit ... (vezi toată discuția)
Intampinare divort 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-o actiune de divort, este mai bine ca intampinarea sa fie introdusa impreuna cu o cerere reconventionala sau ... (vezi toată discuția)
Divort popovici romeo popovici romeo sotia mea a depus actele de divort si a plecat in strainatate. As dori sa aflu unde trebuie sa ma duc si sa fac o plangere pentru parasire de domiciliu? La ... (vezi toată discuția)