avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Probleme cu o avocata
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Probleme cu o avocata

Buna ziua ! Sunt noua pe aici si doresc sa va adresez o intrebare.
Am angajat o avocata pentru castigarea dreptului de proprietate asupra unui teren. Din necunostinta de cauza se pare ca am luat teapa. I-am dat acesteia bani, fara ca dansa sa taie chitanta. Cand m-am desteptat si i-am cerut chitanta, a inceput sa tipe, mi-a zis ca nu imi arata nimic si refuza sa imi dea dosarul. Mai nou nu raspunde nici la telefon. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: aely , utilizator 12:06, 22 Martie 2011
O sesizare la baroul din localitatea dvs.
o sa faceti sesizare insa cu ce probati ca i-ati dat bani ?
majoritatea asa fac ,nu sunteti singurul in aceasta situatie.
Baroul nu solutioneaza dispute intre avocati si clienti. Poate doar sa sanctioneze disciplinar avocatii, dar atat. Banii se pot recupera doar in instanta si, evident, cu probe. Martori aveti? Avocata a facut vreun act in dosar, mai ales ceva care sa fi lasat vreo urma (semnatura ei, intalniri cu cineva)?
mergeti si cereti dvs. dosarul de la registrul de numere. fiecare dosar are un numar care pe baza de buletin la cerea dvs ca parte in procesul respectiv vi l pot da ptr. a l consulta . tot din dosarul cauzei puteti afla tot ce va intereseaza
Da, doamna avocata are acte in dosar. Am avut si unele probleme cu niste vecini ce intrasera cu gardul abuziv pe proprietate, dar s-a solutionat pe cale amiabila .Avocata le-a cerut bani si acestora pentru unele demersuri fara insa sa le taie chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si la curtea ... bebelyoung bebelyoung Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si la curtea de apel pe care l-am castigat insa avocatul nu mi-a cerut cheltuieli de judecata motivul nu il ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Evaziun e fiscala Mary355 Mary355 Daca un avocat nu incheie contract de asistenta juridica (dar numele lui apare ca aparator si face motivare apel,deci are activitate in dosar),face evaziune ... (vezi toată discuția)