avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cateva nelamuriri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cateva nelamuriri

Buna ziua, as dori cateva lamuriri pentru niste probleme avute cu o asociatie de propietari cu centrala proprie de incalzire privind intretinerea unde am fost chiriras, am stat 3 persoane intr-o garsoniera dubla de 34mp, fara bucatarie aceasta fiind improvizata in balcon, adica aragaz pe butelie.
Prima problema ar fi sa imi spuneti daca la aceasta asociatie se calculeaza corect intretinerea avand in vedere ca ei au 3 rubrici pentru gaze adica una pentru gaze bucatarii(unde nu plateam), una pentru gaze incalzire, si una pentru gaze incalzire apa calda, cea din urma are sumele cele mai mari ajungeam si la 250 de lei(gaze incalzire apa) pt 3 persoane pe luna.
A doua problema ar fi ca pana la urma a trebuit sa plecam si in ultima luna am stat doar 10 zile 2 persoane , si am avut surpriza sa fim trecuti toata luna cu 2 persoane , si asta e cazul fericit dupa cei de acolo chipurile au fost indulgenti ca nu ne-au trecut 3 , sa inteleg ca a fost la mica intelegere nu s-au luat dupa o decizie legala anume si ma gandesc daca am vreo sansa dupa niste discutii cu ei sa imi recalculeze intretinerea ca pana la urma nu am stat cele 15 zile de care stiu ca trebuiesc pentru a lua cuiva bani pe intretinere.
Am incercat sa fiu cat mai explicit si sper ca exista cineva care imi poate da un raspuns chiar daca poate am gresit si ei au totusi dreptate dar ca un exemplu pe luna ianuarie la 3 persoane/34mp intretinerea a fost de 458 lei si din cate am vazut si m`am interesat la cunoscuti un apartament cu 3/4 camere si 4 persoane mai platesc sumele acestea
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: buzz0ut , utilizator 23:10, 16 Martie 2011
:offtopic::oops::training:....dar o sa aveti de-a face cu soacra....uneori brrrr! e mai rau! ;):fight:
Nu cobi te rog pana acum a fost bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul şi preşedintele asociației de proprietari Solovastru14s Solovastru14s Bună ziua, Am unele neclarități în privința metodelor de calcul şi aplicarea acestora de către administrator şi, în plus, alte dubii cu referire la ... (vezi toată discuția)
Impartire cheltuieli condominium Zorin Zorin Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema: locuiesc intr-un apartament situat intr-o casa ce are in total doua apartamente. Pe toata ... (vezi toată discuția)
Calcul intretinere si penalitati intarziere unique636 unique636 Buna ziua Locuiesc cu chirie si am restanta la intretinere pe mai multe luni dar am achitat o parte destul de semnificativa. Intrebarile mele sunt: 1. ... (vezi toată discuția)