avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIZARE BUGETARI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIZARE BUGETARI

sant bugetar din sanatate /este normal ca an salariul de baza sa fie incluse sporurile de vechime si sporul de 3 ture? fara sa stiu cat am sporul de vechime? amandoua sant trecute la total salar baza va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:48, 16 Martie 2011
Sporul de vechime trebuia inclus in salariul de baza de anul trecut, dar sporul de 3 ture cred ca ar trebui sa ramana in sporurile din afara salariului de baza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare in inv. pt. personalul nedidactic auxiliar cor1na cor1na SPORUL DE VECHIME ESTE INCLUS IN SALARIU ? La un salariu de 799 de incadrare cu o vechime de 25% ce salariu net ar trebui sa rezulte? (vezi toată discuția)
Mai exista spor de vechime? ANDREI_oni ANDREI_oni Buna - ziua, vă rog frumos să îmi spuneţi dacă mai există spor de vechime, vă întreb acest lucru pentru că la întocmirea dosarului pentru pensionare, ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate florinrohan florinrohan La firma la mine se spune in CCM ca avem dreptul in fiecare luna in afara salariului de baza , de spor de fidelitate dupa cum urmeaza :5% pentru primii 3 ani ... (vezi toată discuția)