avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco cu franciza
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco cu franciza

am un seat si a fost zgiriat in parcare ,dupa care o piatra sarit mia crapat parbriu o pot repara pe casco pt aminoua pagubele platind doar o data franciza care este de 500 lei cei de la casco mi-au zis ca trebuie sa platesc pt amindoua separat adica 1000 lei
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:14, 16 Martie 2011
V-am dat raspunsul la interventia anterioara. Esta vorba de fransiza si nu de franciza care este cu totul altceva. Fiind vorba de doua evenimente diferite se vor deschide doua dosare de dauna si se va plati fransiza pe fiecare eveniment in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco sarmasan ceilia sarmasan ceilia pot repara doua daune pe casco platind o sing data franciza un parbriz crapat si o usa zgiriata (vezi toată discuția)
Buna ziua. ca nou angajat am luat in primire masina de serviciu. ... siner siner Buna ziua. Ca nou angajat am luat in primire masina de serviciu. La primire colegul de la parcul auto mi-a spus ca masina are casco si am obligatia sa anunt ... (vezi toată discuția)
Omniasig ne fura oceanu andrei oceanu andrei Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca ... (vezi toată discuția)