avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco

pot repara doua daune pe casco platind o sing data franciza un parbriz crapat si o usa zgiriata
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 10:12, 16 Martie 2011
E vorba de doua daune distincte produse in doua moduri diferite, deci doua evenimente si se deschid doua dosare de dauna deci pt fiecare eveniment se plateste fransiza. Imi pare rau pt. dv dar asta este politica firmelor de asigurare.
Daca dovediti ca a fost acelasi eveniment s-ar putea. Chiar daca era un eveniment este greu de convins asiguratorul. Deci 2 evenimente=2 fransize platite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco cu franciza sarmasan ceilia sarmasan ceilia am un seat si a fost zgiriat in parcare ,dupa care o piatra sarit mia crapat parbriu o pot repara pe casco pt aminoua pagubele platind doar o data franciza ... (vezi toată discuția)
Abuz la un dosar casco de [editat] agat agat Buna ziua. Mi-a fost zgaraiata masina in parcare de jur-imprejur. Am asigurare CASCO (masina fiind in leasing) .In aceiasi zi , la cateva ore am fost la ... (vezi toată discuția)
Refuz plata dauna casco ardaf marius99 marius99 Buna ziua, Am avut o problema cu masina am lovit un caine si mi sa spart proiector , bara de vopsit si am lovit cu janta o bordura-piatra.Am fost la ... (vezi toată discuția)