avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Care sunt bunurile mobile si imobile care nu pot fi executate silit?
Dar va rog in mod concret. frigider,televizor etc. Daca am o singura locuinta poate fi executata silit ? Daca platesc din cand in cand o suma, poate cere executare silita ?
Daca la randul meu am de recuperat tot in urma unui proces o suma de la o terta persoana pot sa cer in instanta sa dea creditorului meu dreptul de a recupera acea suma si sa nu ma execute silit ?Mentionez ca nu lucrez si nu are unde pune poprire.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: blueblue , utilizator 10:23, 16 Martie 2011
puteti face contract de novatie pe drepturile obtinute in instanta, dar cred ca trebuie sa tineti cont de doua circumstante:: sa accepte creditorul si sa fie o hotarare definitiva. locuinta se poate executa silit chiar daca nu ati girat cu ea pentru ca se executa silit bunuri mobile si imobile indiferent de natura creditului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la ce datorie poate incepe excutarea silita imobiliara? Jeanel Jeanel Bună ziua. Doresc să ştiu unde pot găsi actul, legea, etc. unde se specifică suma de la care se poate face executarea silită şi pe BUNURI ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale mariusbm mariusbm Buna ziua, Sunt sigur ca s-a discutat de nenumarate ori acest subiect dar rog un mic ajutor. Eu si sotia mea avem cate un credit de nevoi personale ramas ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca alphinista alphinista am un card de credit carfourr am primit 1400ron pe el am ramas fara servici si nu am mai putut plati rata minima lunara de 99ron.acum cei de la brd au trimis ... (vezi toată discuția)