avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de reparatii navale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de reparatii navale

Buna ziua,

As dori informatii referitoare la infiintarea unei firme de reparatii navale.

Am nevoie de autorizatii speciale ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: annemona2000 , utilizator 09:21, 3 Iunie 2008
Avize pentru documentaţii de amenajarea teritoriului şi urbanism, acorduri pentru documentaţii tehnico economice ale investiţiilor sau tehnice de sistematizare pentru obiective ale infrastructurii feroviare şi navale. Se elibereaza in 30 zile de la inregistrarea dosarului la Ministerul transporturilor din cate stiu. Mai intrebati la ORC.
Buna dimineata,

Multumesc frumos pentru raspuns si informatii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipuri cheltuieli din capitolul de proiectare si inginerie din devizul general - obiective de investitii si lucrari de interventie Razvandvl Razvandvl Ce tipuri de cheltuieli sunt incluse in capitolul de Proiectare si Inginerie din Devizul General pentru obiective de investitii si lucrari de interventie si ... (vezi toată discuția)
Aplicare art.32 legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul gabinagy gabinagy Despre interpretarea art. 32 al Legii 350/2001 actualizata: Redau textul de lege \" In cazul in care realizarea investitiei pentru care s-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Ce licente,autorizatii,avize imi sunt necesare in cazul unei firme avind obiectul de activitate constructii? glo glo doresc sa mi infiintez o firma de constructii. as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa mai indeplinesc dupa infiintarea srl.trebuie sa obtin anumite ... (vezi toată discuția)