Zilele trecute am fost chemat sa dau declaratie in legatura cu un porumbel care a fost prins ca transporta un pliculet cu marihuana la penitenciar. Eu am declarat ca habar nu am de porumbelul ala si nici macar nu detin asa ceva acasa. Cred ca s-a facut legatura cu mine prin faptul ca fratele meu e inchis acolo. Pot sa patesc ceva? Poate sa fie cineva acuzat de ceva doar pentru ca un porumbel a mers intamplator la un penitenciar?
Probabil se audiază mai multe persoane suspectate că ar avea legătură cu acest fapt. Nu este încă momentul să vă îngrijoraţi. Dacă veţi mai fi chemat, mergeţi însoţit de un avocat.
poate ca au urmarit porumbelul la intoarcere....ma indoiesc ca a si spus ceva insa.
daca o sa constate ca dvs ati trimis porumbelul si de la dvs provin "substantele" veti fi pus sub acuzare ...
riscari de la amenda penala (desi ma indoiesc) pana la ceva ani cu executare....
Posesie marijuana
GabelloBtg
Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)