avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal din cauza unui porumbel???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal din cauza unui porumbel???

Zilele trecute am fost chemat sa dau declaratie in legatura cu un porumbel care a fost prins ca transporta un pliculet cu marihuana la penitenciar. Eu am declarat ca habar nu am de porumbelul ala si nici macar nu detin asa ceva acasa. Cred ca s-a facut legatura cu mine prin faptul ca fratele meu e inchis acolo. Pot sa patesc ceva? Poate sa fie cineva acuzat de ceva doar pentru ca un porumbel a mers intamplator la un penitenciar?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 19:26, 16 Martie 2011
ionut12345 a scris:

poate ca au urmarit porumbelul la intoarcere....ma indoiesc ca a si spus ceva insa.

..

Sigur...cu elicopterul.
Inedita situatie.
@dingo25, sa ne spuneti si noua, va rog, cum a evoluat cazul asta .
Incredibil porumbelul!!!
Tragic de droguri prin longa manus, sau poate data viitoare cand porumbelul va mai face trafic de droguri va fi retinut si el alaturi de ceilalti detinuti.
Glumesc evident!

Daca nu vor exista probe impotriva dumneavoastra nu veti fi acuzat de nimic, cel mai probabil organele de cercetare au o lista de suspecti printre care va aflati si dumnoavoastra tocmai din cauza faptului ca fratele dumnoavoastra se afla in acel penitenciar.
Acum, daca porumbelul va aprtine, rugati-va sa nu va recunoasca:)).

[EDIT LATER]
Tragic de droguri prin longa manus se transforma in trafic de droguri la atentionarea lui emma_woodhouse, porumbelul e de vina:tooth:
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
ContSters178374, utilizator
Tragic de droguri prin longa manus,
Olimpia , tocmai ai scos o perluta :) ( tragic de droguri)
Sigur, porumbelul e complice la toata treaba asta. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana GabelloBtg GabelloBtg Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Transport colet suspect, consecinte Nmk mk Vfcfsc Nmk mk Vfcfsc Buna seara! Am o masina mica, la inceputul anului 2012 (Februarir-Martie)era noaptea pe la ora 21 am fost la un prieten de familie in alta localitate in drum ... (vezi toată discuția)
Lamurire situatie fara sfarsit ! 299KA 299KA Salutare , Am si eu o problema care suna in felul urmator : Am declarat la politie un furt pe care nu l-am facut , am achitat paguba tot , acum e vorba ... (vezi toată discuția)