am primit si eu o amenda de la circulatie acum ceva timp si am facut contestatie, am castigat procesul la instanta de fond si nu s-a mai facut apel la hotarare. iar acum cateva zile am primit somatie de plata de la finantele locale in valoarea sumei amenzii. ce trebuie sa fac? sa merg sa legalizez hotarerea instantei si sa duc o coăie la trezorerie? si cum trebuie sa sune o cerere de investire? multumesc frumos ptr ajutor
sau trebuie sa cerc si investirea cu titlu executoriu a hoatararii?
Mergeti la instanta si cereti aplicarea mentiunii definitiva si irevocabila pe sentinta.
Apoi mergeti cu sentinta la finante, pentru anularea somatiei.;)
Subsemnatul/a...............................................................................................................cu domiciliul în ............................
vă solicit legalizarea cu menţiunea că este IREVOCABILÃ a Sentintei civile pronunţată de .................... aflată în dosarul nr. ...............................al .............................................................................................
Anexez : - copia hotărârii cu privire la care solicit legalizarea,
- taxă judiciară de timbru în valoare de ............ lei,
- timbru judiciar în valoare de ............ lei.
DOMNULUI PRESEDINTE AL ...............................................................
Rog ajutor.
dascalescu_c
Spune-ti-mi si mie va rog cum trebuie sa sune oi cerere catre instanta de judecata (judecatorie) in cazul in care am depus o cerere de anulare a unui ... (vezi toată discuția)