avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am deschis dosar dauna pentru vatamare corporala este ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am deschis dosar dauna pentru vatamare corporala este obligatoriu sa se prezinte si cel vinovat la asigurari

am deschis dosar dauna vat corporale si cei de la asigurari miau zis ca acum al asteapta pe cel vinovat sa dea o declaratie de ce trebuie sa vina si el? este obligatoriu?legal poate fi fortat sa vina la societatea de asigurari?pot finaliza dosarul daca nu vine el? ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: gilcrist1977 , utilizator 14:45, 17 Martie 2011
ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce ? gilcrist1977 gilcrist1977 am vorbit azi cu inspectorul de daune si mia zis ca acum trebuiesa astept sase prezinte la asigurari persoana care a produs accidentul .Amfost antrebat daca ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata accident auto din iunie 2010- nu stiu ce sa mai fac virgilctgil virgilctgil am avut un accident an iunie 2010 am 18 20 zile de la iml sa anceput urmarirea penala a vinovatului si nici pana acum nam fost la vreo instanta Am deschis si ... (vezi toată discuția)