avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare creante

Buna ziua
imi puteti spune care este procedura sau pasii de urmat in cazul in care o societate comerciala x nu a fost anuntata de catre o alta societate comerciala y despre faptul ca cea din urma a intrat in faliment. societatea comerciala x neputand lua parte la masa credala. in acest caz cum isi poate recupera creantele soc x sau cum poate sa foloseasca in avantajul ei faptul ca nu a fost notificata de falimentul soc, y?

multumesc
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 16:34, 16 Martie 2011

societatea comerciala x neputand lua parte la masa credala. in acest caz cum isi poate recupera creantele soc x sau cum poate sa foloseasca in avantajul ei faptul ca nu a fost notificata de falimentul soc, y?

nu este nici un avantaj
nu mai puteti recupera creanta !!
cerere de admitere a creantei si un al doilea capat de cerere repunerea in termenul de depunere a cererii de admitere a creantei( dar acest al doilea capat trebuie foarte bine motivat) + taxa de 120 lei si timbru judiciar de 0,3 lei. in doua exemplare unul pentru instanta si unul pentru a fi comunicat practicianului in insolventa si mult NOROC:D
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
bossman, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la firma in insolventa dinumarcel dinumarcel Am o mica firma si produc niste piese pe care le vand catre clienti din industrie. Unul dintre clientii (care apare la stiri TV cum ca salariatii blocheaza ... (vezi toată discuția)
Cerere creanta cazzuall cazzuall Buna seara. Daca intr-un dosar de insolventa a trecut termnul pentru intocmirea tabelului preliminar al creantelor si mai sunt doar vreo 3 zile pana la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru inscriere la masa credala nico_mirea nico_mirea O societate comerciala cere deschiderea procedurii de insolventa fata de un debitor la data de 28.04.2010. Intra, la randul ei in insolventa, in procedura ... (vezi toată discuția)