avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... construire casa pe teren bun comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

construire casa pe teren bun comun

Buna ziua,
Sunt divortata, nu am facut partajarea.Am in coproprietate cu fostul sot o gradina.Pot sa imi construiesc o casa pe jumatate din terenul acelei gradini?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 14:24, 16 Martie 2011
indicat ar fi sa efectuati partajul sa vedeti exact ce suprafata de teren veti avea in urma iesirii din indiviziune(evitati in acest mod alte neplaceri pe viitor).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre dobandirea dreptului de proprietate ContSters193635 ContSters193635 Buna seara, Proprietatea socrilor mei, dintre care numai soacra este in viata, compusa din teren si casa, este detinuta in baza unui certificat de mostenitor ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager pe jumatate de apartament matildgergely matildgergely Buna ziua, La partajul de dupa divort am obtinut cite 1/2 din apartamentul cumparat impreuna cu sotul meu.Dupa partaj sotul meu a donat partea lui celor doi ... (vezi toată discuția)
Împărțire curte comună ALIN_33 ALIN_33 Buna ziua. Am divorțat si am facut partaj la notar. În curte avem 2 case. Soția a primit casă din fata si 2/3 din curte. Eu casă din spate si 1/3 din ... (vezi toată discuția)